Raad Voor Internationale Samenwerking Dilbeek

Nieuws


Bezoek aan Stellenbosch

De website is een aanvulling op bestaande toeristische sites.
Met deze nieuwe website trachten we meer reizigers in contact te brengen met de oorspronkelijke lokale bevolking. Reizigers die Zuid-Afrika aandoen blijken nog te veel de gekende paden te betreden. Met deze website willen we hen graag ook achter de schermen laten kijken, in contact brengen met en genieten van de typisch Zuid-Afrikaanse sfeer en gastvrijheid. Zo worden ook deze ondernemers er beter van.

Viavia Tourism van Joker reizen is enthousiast over het initiatief, verleende toestemming om het concept te koppelen aan de Via Via’s en linkt de site aan hun website. Reisleiders van Jokerreizen zullen zo de adressen in de regio aandoen. Op termijn is het de bedoeling om in het centrum van Stellenbosch een Viavia Café op te richten.

Om verdere afspraken over de samenwerking te maken zal Reginald Schaumans, voorzitter van de Raad voor Internationale Samenwerking, begin april naar Stellenbosch afreizen. Guido Kestens, voorzitter van de Dilbeekse Unie van Ondernemers, is in die periode in de buurt op privé-bezoek en sluit ter plaatse aan. Hij zal er  onder andere contacten leggen om een township experience van TRIAS voor te bereiden.

De gemeente werkte een publicatie uit over de stedenband en de scholenbanden. De brochure kan je terugvinden op de website www.risdilbeek.be of kan je bestellen door te mailen naar david.robberechts@dilbeek.be

Terug

Ontvang de laatste nieuwsjes direct in je mailbox

Contact gegevens:

ris@dilbeek.be

Danielle Rousseau
Voorzitster RIS
0474 98 04 37
97drousseau@gmail.com

David Robberechts
Vrije Tijd - team gemeenschap
0475 70 97 25
david.robberechts@dilbeek.be

 
Website onderhouden door haca.be