Raad Voor Internationale Samenwerking Dilbeek

Nieuws


Nieuw reglement zaalhuur Dilbeek

Altijd de juiste zaal voor jouw activiteit in Dilbeek

Ben je op zoek naar een goede plek om te vergaderen met je vereniging of een geschikte ruimte voor jouw activiteit? Organiseer je een lezing, sportactiviteit of spaghettiavond? Dan kan je terecht in één van de vele zalen van Vrije Tijd Dilbeek.

Vanaf nu vind je een overzicht van de verschillende vestigingen en hun lokalen op de gemeentelijke website. Je vindt er foto’s en infofiches met alle details per lokaal. Reserveren doe je gemakkelijk via het online reservatieformulier. Je ontvangt nadien een bevestigingsmailtje waarin de reservatie wel of niet aanvaard wordt en meer info over het verdere verloop van je reservatie.

Ga naar website zaalhuur Dilbeek

Een nieuw reglement

Vanaf 2022 gaat een nieuw reglement in voege. De belangrijkste aanpassingen zijn de gebruikerscategorieën en tarieven. Deze zijn geldig voor elke nieuwe aanvraag vanaf 1 januari 2022.

Organiseer je een socio-culturele of sportieve activiteit open voor alle Dilbekenaren? Dan behoor je tot categorie A. In gebruikerscategorie B behoren de privéfeesten en activiteiten met een gesloten karakter. Ook werden de zalen opgedeeld in een categorie met gelijke prijzen voor gelijk(w)aardige zalen. De tarieven per uur en alle info over de verschillende gebruikerscategorieën vind je in het reglement op de site.

Zit je nog met vragen of wil je iets kwijt, laat het ons weten via zaalhuur@dilbeek.be.

 

Terug

Ontvang de laatste nieuwsjes direct in je mailbox

Contact gegevens:

ris@dilbeek.be

Danielle Rousseau
Voorzitster RIS
0474 98 04 37
97drousseau@gmail.com

David Robberechts
Vrije Tijd - team gemeenschap
0475 70 97 25
david.robberechts@dilbeek.be