Raad Voor Internationale Samenwerking Dilbeek

Nieuws


Nu reeds in je agenda reserveren

Op donderdag 12 oktober organiseert RIS in samenwerking met Broederlijk Delen en Westrand THE RAMALLAH SESSIONS 

Op het programma staat een muziek- en video voorstelling van twee muzikanten uit Gent, een documentairemaker en een fotograaf. Samen brengen ze een knap portret over Palestina.

Bekijk hier de trailer: https://vimeo.com/2212449

Palestina-kenner van Broederlijk Delen, Brigitte Hermans, neemt ons mee in gesprek met deze muzikanten. Tine Danckaers van MO* magazine is moderator van dienst.

We sluiten deze avond af met een hapje en een glaasje.

Op vrijdag 17 november is Stella Khumalo, één van Zuid-Afrika’s meest bekendste zangeressen, met de Chai Connection te gast in CCD Westrand. Haar grootste bekendheid verwierf ze als backing vocal  van Miriam Makeba zaliger. Vandaag werkt zij nog steeds met  boegbeelden van de Zuid-Afrikaanse muziek. Zij werkte mee aan vele cd en dvd -producties waarvan The Lion King en Simply Red. De dvd van Paul Simon ( Johannesburg 2011- Graceland) springt het meest in het oog. Zij vertegenwoordigde Zuid-Afrika op de Olympische Spelen in Athene 2004 (The World meets Manos Hadjidakis), Mandela-viering in London, en was stemmencoach voor ondermeer Zuiderwind/Southernwind en Calling up Soweto van Sioen.

Deze avond sluiten we af met een hapje en een glaasje.

Je kan er ook naar de expo in de wandelstraat. Deze geeft een goed beeld van wat Dilbeek & Stellenbosch samen realiseerden.

Tickets reserveren via Westrand Dilbeek:

12 oktober 2017

17 november 2017

Terug

Ontvang de laatste nieuwsjes direct in je mailbox

Contact gegevens:

ris@dilbeek.be

Danielle Rousseau
Voorzitster RIS
0474 98 04 37
97drousseau@gmail.com

David Robberechts
Vrije Tijd - team gemeenschap
0475 70 97 25
david.robberechts@dilbeek.be

 
Website onderhouden door haca.be